Varaa, tule ja lumoudu

      Hinnasto & varauskalenteri

Ohessa ajantasainen kalenteri. Hinnat näkyvät omalla välilehdellä sekä erikseen varausta tehdessä. Varaus tehdään huoneiston Nettimökki-sivujen kautta. Huomioithan, että huoneistoon tulee joko tuoda mukanaan omat liinavaatteet tai voit vuokrata ne hintaan 20 euroa per henkilö. Loppusiivous sisältyy viikkovuokrauksissa vuokrahintaan. Lyhyemmissä vuokrausajankohdissa loppusiivous toteutetaan joko itse tai mahdollisuus ostaa siivous hintaan 70 euroa.

Vaihtopäivä on pääsääntöisesti lauantai, jolloin saat käyttöösi asunnon klo 16 ja vastaavasti luovutus klo 11 mennessä. Mikäli huoneiston kalenterissa on vapaata, voidaan vaihtoviikonpäistä sopia erikseen ja vastaavasti myös saapumis- ja lähtöajasta.

Muistutamme myös, että lemmikit eivät ole sallittuja, sillä huoneisto on allergiahuoneisto. 

Varauksen jälkeen saat erikseen varausvahvistuksen sekä maksutiedot. Huoneiston vuokrauksesta tulee suorittaa varausmaksu viikon kuluessa varauksesta, joka on 10 % loppuvuokrahinnasta. Loppuvuokra tulee maksaa kaksi viikkoa ennen vuokra-ajankohtaa, jonka jälkeen lähetämme tarkemmat tiedot huoneistoon saapumisesta sekä avainkoodin. 

 Pidempiaikaiset vuokraukset

Tarjoamme myös mahdollisuuden vuokrata tulevalla kesä- ja syyskaudella 2021 huoneiston pidemmäksi aikaa esimerkiksi etätyöskentelyyn, opiskeluun tai eläkepäivien viettoon. Teen vuokrahinnasta aina tarjouksen vuokra-ajan pituuden suhteen ja useamman viikon tai kuukausien mittaisissa vuokrauksissa vuokrauksen kesto huomioidaan vuokrassa. 

Miksi Äkäslompoloon ja KuerStariin

Olen itse työskennellyt Äkäslompolon alueella etänä useamman vuoden ja voin suositella sitä lämpimästi. Lounaalla ehtii ladata akkuja, kun kipaisee Äkäslompolojärven rantaan katselemaan tuntureita tai juo päiväkahvit huoneiston omalla terassilla tuntureita ihastellen. Työpäivän jälkeen ehtii tehdä arkipäivinäkin kunnon retkiä, kun ei tarvitse erikseen matkustaa mihinkään -  avaa vain huoneiston ovi ja olet jo keskellä Tunturi-Lappia. Huoneisto on sopivan kokoinen 1-3 henkilölle ja huoneiston varustelu mahdollistaa kodinomaisen oleilun. Et myöskään esimerkiksi yksin majoittuvana maksa turhaan ylimääräisistä neliöistä. Alueella on myös vaivatonta liikkua ilman autoa. Kokemuksesta voin myös kertoa, että alue näyttäytyy aivan uusin silmin, kun voi rauhassa tutustua uusiin reitteihin ja nähtävyyksiin eikä kaikkea tarvitse yrittää ehtiä kokemaan lomaviikon aikana. 

Mikäli huoneiston seurueeseen kuuluu useampi etätyöläinen ja tarvitsette työrauhaa, voi Kohta Coworking-tiloja vuokrata tunniksi, päiväksi tai pidemmäksi aikaa. Tutustu heidän palveluihin https://kohtacoworking.com/

Varaukset / tarjouspyyntö

Pidempiaikaisista vuokrauksista voi lähettää varaus-/tarjouspyynnön alla olevalla lomakkeella. Olen sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.