Varaa, tule ja lumoudu

      Hinnasto & varauskalenteri

Ohessa ajantasainen kalenteri. Hinnat näkyvät omalla välilehdellä sekä erikseen varausta tehdessä. Varaus tehdään huoneiston Nettimökki-sivujen kautta. Huomioithan, että huoneistoon tulee joko tuoda mukanaan omat liinavaatteet tai voit vuokrata ne hintaan 20 euroa per henkilö. Loppusiivous sisältyy viikkovuokrauksissa vuokrahintaan. Lyhyemmissä vuokrausajankohdissa loppusiivous toteutetaan joko itse tai mahdollisuus ostaa siivous hintaan 70 euroa.

Vaihtopäivä on pääsääntöisesti lauantai, jolloin saat käyttöösi asunnon klo 16 ja vastaavasti luovutus klo 11 mennessä. Mikäli huoneiston kalenterissa on vapaata, voidaan vaihtoviikonpäistä sopia erikseen ja vastaavasti myös saapumis- ja lähtöajasta.

Muistutamme myös, että lemmikit eivät ole sallittuja, sillä huoneisto on allergiahuoneisto. 

Varauksen jälkeen saat erikseen varausvahvistuksen sekä maksutiedot. Huoneiston vuokrauksesta tulee suorittaa varausmaksu viikon kuluessa varauksesta, joka on 10 % loppuvuokrahinnasta. Loppuvuokra tulee maksaa kaksi viikkoa ennen vuokra-ajankohtaa, jonka jälkeen lähetämme tarkemmat tiedot huoneistoon saapumisesta sekä avainkoodin.